Door het vullen van emmertjes groei zien in de persoonlijke  ontwikkeling, sociale vaardigheid en positieve relaties van een kind.

Deze praktische workshop vanuit de metafoor  ́Emmertjes vullen ́ is bedoeld voor kindercoaches die hun kindercoachemmer willen  vullen.
Het is een praktische workshop met elementen uit de
positieve psychologie, effectieve feedback en helpende en niet-helpende gedachten die jij direct kan inzetten in jouw praktijk.Emmers.jpeg

Jullie hebben een aandachtsemmer. Ieder familielid heeft een aandachtsemmer. Je bent gelukkig als je emmer vol is. Iedereen voelt dit zo. Je hebt andere mensen nodig om je emmer te vullen. Je kunt de emmer van een ander vullen door iets aardigs te zeggen of te doen. Zelfs een glimlach is genoeg. De één heeft meer nodig dan de ander om zijn emmer vol te krijgen. Hoe vaak heeft jouw kind het nodig, dat jij zijn/haar emmer (weer) vult? En.... op het eind van de dag, kun je jezelf afvragen; ‘Heb ik de emmer van mijn kind voldoende gevuld vandaag?’ En .... als jij de emmer van je kind vult, dan vul je daarmee ook de emmer van jezelf Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Positieve psychologie
  • Jouw emmer
  • Bijzondere emmers en deksels
  • De verhouding 4:1
  • Helpende en niet-helpende gedachten
  • Effectieve feedback, complete complimenten

Praktisch: Deze workshop wordt je aangeboden voor de prijs van € 79,50 (exclusief BTW). Data en tijden worden in overleg gepland. Minimaal aantal deelnemers: 5 Trainingslocatie: IntraTeach te Etten-Leur. (IntraTeach, Klompenmakerstraat 22, 4871 EM Etten-Leur)

Meld je hieronder aan voor de praktische workshop  ́Haal jij het onderste uit jouw kan en/of emmer? ́ Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer: 076-8876712 of e-mail: info@intrateach.nl