Ook zo nieuwsgierig naar jouw talenten en de talenten van de kinderen waar je mee werkt?
Wil je graag de kracht van het kind aanboren?

Passend onderwijs vraagt om afstemming op het kind, ontdekken wat het kind nodig heeft.
Hoe doe je dat? Hoe zou het zijn als je dat kan doen vanuit talent?

In deze workshop krijg je door middel van een ontdekkingstocht naar talenten in jezelf, inzicht in hoe je talenten kan ontdekken bij kinderen. IT16.jpg
Dubbele winst dus! Je leert op een andere manier naar het kind te kijken. Wat kan het kind wel in plaats van wat kan het niet? Waar zit de beste afstemming en hoe doe ik dat? Mogelijkheden zien in plaats van onmogelijkheden. Hierdoor ontstaat zelfvertrouwen, energie en meer begrip in de relatie tot het kind.   In deze workshop Tools for Talent komt aan bod:

  • Inzicht in talenten en intelligentiestrategieën.
  • Waar zit mijn talent en welk talent zet ik over het algemeen het meeste in?
  • Hoe herken ik het talent van het kind?
  • Hoe kan ik talent inzetten voor passend onderwijs?

Na afloop van de workshop merk je dat je op een andere manier naar talenten kijkt. Bovendien kun je talent ook bewuster toepassen en inzetten. Hierdoor wordt passend onderwijs gemakkelijker! De basis waarmee gewerkt wordt is het Kidscompas. In het kidscompas wordt duidelijk welke talenten je vanuit je oorsprong het meeste inzet en is bedoeld voor de leeftijd van 6-18 jaar.   De deelnamekosten voor deze workshop bedragen € 79,00 voor een dag. Als na deelname besloten wordt tot het afnemen van een (kids)compas is de workshop gratis. Locatie: Intra Teach, Klompenmakerstraat 22, 4871 EM ETTEN-LEUR Datum: In nader overleg Tijd: Van 10.00 – 16.30 uur. Inloop vanaf 09.45 uur. Voor lunch wordt gezorgd. Minimaal aantal deelnemers: 5.
De workshop wordt gegeven door: Valeska Hoondert (Integratief kindertherapeut en Psycholoog) en Cynthia Burgerhoudt (Integratief kindertherapeut).